Хвороба Альцгеймера

Омега 3 / Хвороба Альцгеймера

Хвороба Альцгеймера

Хвороба Альцгеймера.
Протягом кількох років зв'язок риб'ячого жиру та хвороби Альцгеймера вивчався з постійними результатами. Незамінні жирні кислоти, життєво важливі для роботи мозку, які містяться в риб'ячому жирі, можуть не тільки уповільнити зниження когнітивних функцій, але й запобігти атрофії мозку у людей похилого віку.
У дослідженні, опублікованому в журналі FASEB, розглядалися наслідки для здоров'я від 4 до 17 місяців прийому харчових добавок з омега-3 жирними кислотами та антиоксидантами. Отримані дані ще раз підтверджують можливість використання риб'ячого жиру як зброю, щоб протистояти настанню когнітивного спаду та хвороби Альцгеймера.

Інше дослідження, проведене вченими у Род-Айлендській лікарні, було присвячене вивченню взаємозв'язку між добавками риб'ячого жиру та показниками когнітивного зниження. Об'єктами дослідження були люди похилого віку: 229 когнітивно нормальних людей, 397 пацієнтів з легкими когнітивними порушеннями та 193 пацієнти з хворобою Альцгеймера.

Читати далі

Дата

Червень 10, 2016

Категорія

Омега 3

ukUkrainian
0
    0
    Ваш кошик
    ваш кошик порожнійПовернутись до магазину