Натуральний риб'ячий жир з Ісландії.

Життєво-важливі жирні кислоти омега-3 є основними стимуляторами у різних функціях організму.

Здоров'я серця

Споживання омега 3 жирних кислот покращує показники виживання після серцевих атак

Живлення мозку

Показники мозкової діяльності нерозривно пов'язані з прийомом риб'ячого жиру

Профілактика раку

Протизапальна та імуномодулююча дія для онкозахворювань

Підтримка суглобів

Зниження болю при артритах та прогресування захворювання

Переваги ОМЕГА 3 ПРЕМІУМ

  • Висока загальна концентрація омега-3 ПНЖК (65% хв.)
  • Мінімум 33% ЕПК та 22% ДГК
  • Очищено з використанням унікального процесу молекулярної дистиляції
  • Низький рівень слідів домішок
  • Низький рівень продуктів окиснення
  • Халяль сертифікований
  • Сумісний з монографією GOED
  • Висока концентрація омега-3
  • Низька калорійність у дозі в порівнянні зі стандартним риб'ячим жиром
  • Низький рівень холестерину
Цінність риб'ячого жиру
Високий вміст жирних кислот DHA та EPA.

ОМЕГА -3 ПРЕМІУМ

Риб'ячий жир, Ісландія, містить не менше 30% Омега 3 жирних кислот.

Омега 3 - 33/22.

Риб'ячий жир - 500,0 mg.
Омега 3 жирних кислот у складі:

- еквівалент EPA (ейкозопентаєнова кислота) - 330,0 mg/g;
- еквівалент DHA (докозагексаєнова кислота) - 220,0 mg/g;

Форма випуску: м'які желатинові капсули по 500мг №60

ПРЕМІУМ КОНЦЕНТРАЦІЯ

Висока концентрація Омега 3 ПРЕМІУМ - це концентрат омега-3 поліненасичених жирних кислот (ПНЖК) не менше 65%, ейкозапентаєнової кислоти (ЕПК) та докозагексаєнової кислоти (ДГК).

Омега-3 ICELAND є життєво важливими структурними компонентами клітинних мембран, головного мозку та нервової тканини та відіграють важливу роль у нормальному функціонуванні нервової системи, серцево-судинної та імунної систем. Існує багато даних, що демонструють благотворний вплив омега-3 ПНЖК на здоров'я людини.

Споживання Омега 3 запобігає раку молочної залози

ОМЕГА -3500

Риб'ячий жир, Ісландія, містить не менше 30% Омега 3 жирних кислот.

Омега 3 - 18/12.

Склад DL-A-токоферолу ацетат (98%) – 1mg, риб'ячий жир – 499,0 mg.

Омега 3 жирних кислот у складі:

- еквівалент EPA (ейкозопентаєнова кислота) - 180,0 mg/g;
- еквівалент DHA (докозагексаєнова кислота) - 120,0 mg/g;

Форма випуску: м'які желатинові капсули по 500мг №60

ОМЕГА-3-500 Ісландія

Вживати як джерело омеги-3 поліненасичених жирних кислот для:

  • загального зміцнення організму,
  • нормалізації функціонування серцево-судинної системи,
  • покращення роботи центральної нервової системи,
  • відновлення роботи опорно-рухового апарату,
  • попередження передчасного старіння.

Доведена ефективність

1. Дослідження показали зниження ризику (-25%), включаючи нижчий ризик смерті, серцевих нападів, інсультів та інших серйозних проблем зі здоров'ям серцево-судинної системи порівняно з плацебо >>>
2. Виявили, що симптоми вираженого депресивного розладу зменшилися (-40%) на додаток до помітних покращень вмісту амінокислот та харчування в головному мозку >>>
3. Риб'ячий жир знижує ризик розвитку когнітивного дефіциту у діабетиків. Люди, які регулярно споживали 500 мг омега-3 жирних кислот, мали на 48% меншу ймовірність розвитку діабетичної ретинопатії. >>>

1. Зниження ризику смерті, інсульту та ін. 0
2. Зниження депресивного розладу 0
3. Зниження діабетичної ретинопатії. 0

ТОП 8 ПЕРЕВАГ

Клінічні дослідження підтверджують ефективність щоденного споживання риб'ячого жиру омега 3 для профілактики та усунення різних захворювань

Клінічно доведено:

Всесвітні дослідження підтверджують ефективність жирних олій омега-3 у різних галузях медицини.
Дефіцит жирних кислот омега-3

Дефіцит жирних кислот омега-3 є однією з 10 основних причин смерті в США.

Дослідження при діабеті

Риб'ячий жир знижує ризик розвитку когнітивного дефіциту у діабетиків.

Народжуваність та Вагітність

Споживання омега-3 покращує фертильність у чоловіків та жінок.

Профілактика хвороби Альцгеймера

Омега-3 уповільнює зниження когнітивних функцій та атрофію мозку

ОМЕГА 3: профілактика дешевша за лікування.

Дослідження доводять, що жирні кислоти омега-3 знижують ризик багатьох поширених хронічних захворювань.

  • Вік не завада для гострого зору.

    Під час дослідження 290 пацієнтів із віковим погіршенням зору виявили низьке споживання риб'ячого жиру.

  • Імунітет – щит для організму.

    Вчені вважають, що споживання омега 3 риб'ячого жиру позитивно впливає на імунітет людини.

Аптеки

Виберіть аптеку нижче та, натиснувши на посилання, перейдіть до пошуку ОМЕГА 3 поряд з Вами.

Lysi - найбільший світовий виробник олій із морських риб.
1938 року компанія накопичила великі знання та стала світовим лідером з виробництва риб'ячого жиру

Омега 3 виготовляється із сировини LYSI, Iceland

Lysi - найбільший світовий виробник морських олій із риб Ісландії.

ukUkrainian