
1. Дослідження показали зниження ризику (-25%), включаючи нижчий ризик смерті, серцевих нападів, інсультів та інших серйозних проблем зі здоров'ям серцево-судинної системи порівняно з плацебо >>>
2. Виявили, що симптоми вираженого депресивного розладу зменшилися (-40%) на додаток до помітних покращень вмісту амінокислот та харчування в головному мозку >>>
3. Риб'ячий жир знижує ризик розвитку когнітивного дефіциту у діабетиків. Люди, які регулярно споживали 500 мг омега-3 жирних кислот, мали на 48% меншу ймовірність розвитку діабетичної ретинопатії. >>>
Під час дослідження 290 пацієнтів із віковим погіршенням зору виявили низьке споживання риб'ячого жиру.
Детальніше..Вчені вважають, що споживання омега 3 риб'ячого жиру позитивно впливає на імунітет людини.
Детальніше..